Categorieën

Merken

Retourinformatie

Retourinformatie

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Zolang u nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het niet gebruiken. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u via email uw overeenkomst te herroepen en te melden dat u uw bestelling retour wilt sturen. U kunt deze email sturen naar info@de-uil.com. Hieronder kunt u het herroepingsformulier uitprinten. Deze dient degene die de bestelling geplaatst heeft te ondertekenen en mee retour te sturen met de producten. Binnen uiterlijk 14 dagen na het aanmelden via het herroepingsformulier per e-mail dienen de producten in ons bezit te zijn. Het retouradres waar de producten naartoe gestuurd kunnen worden is: De Uil, Rooilijn 2A, 9231 DZ Surhuisterveen. Wij verzoeken u het product zo mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug via de bankrekening, waarmee u de bestelling betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. Heeft u met een betaalverzoek betaald, geeft u dan uw bankrekeningnummer op via het herroepingsformulier.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending en regelt zelf een vervoerder. Wij raden u aan de retourzending verzekerd te verzenden. U blijft namelijk verantwoordelijk voor uw verzending totdat deze bij ons is afgeleverd.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, voor verzegelde gegevensdragers waarvan de verzegeling verbroken is, voor gebruikte producten voor zwembadhygiëne en voor aangebroken verpakkingen van levensmiddelen of dierenvoeding.
  • Zakelijke klanten.


U kunt het formulier voor herroeping hier downloaden.

DPDSBBiDealKenniscentrum HandelWebwinkel KeurmerkPost NLTransmission